50 euro bij openen rekening

50 euro ontvangen bij het openen van een rekening? Dat kan bij KNAB. Stap je over van een andere bank naar KNAB, dan ontvang je namelijk 50 euro cadeau.

Overstappen is eenvoudig

KNAB maakt het eenvoudig om over te stappen. De gratis overstapservice neemt het meeste werk uit handen. Zonder overstapservice, is het overstappen naar een andere bank een tijdrovende aangelegenheid. Met de gratis overstapservice wordt het eenvoudig om over te stappen van een ASN bankrekening, of SNS basis of SNS compleet. Uiteraard geldt dit ook voor alle andere banken.

Bedrijven waaraan je een automatische incasso hebt afgegeven, zoals bijvoorbeeld een energiemaatschappij of een telefoonprovider, worden door KNAB ingelicht dat je een nieuwe bankrekening hebt geopend.

Er zijn slechts een paar zaken die jezelf dient te regelen. Zo dien je het nieuwe bankrekeningnummer zelf door te geven aan jouw werkgever en eventueel de belastingdienst.  Het oude rekeningnummer blijft na het overstappen nog 13 maanden van kracht, zodat je niet bang hoeft te zijn dat er geld verloren gaat.

Hoeveel kost een bankrekening bij KNAB?

50 euro ontvangen bij het openen van een rekening is natuurlijk mooi meegenomen. Als daarentegen de maandelijkse kosten hoog zijn, dan  heb je er op termijn niet zoveel aan. 

Een bankrekening bij KNAB  kost 5€ per maand. Dat is opzich niet de goedkoopste bankrekening. Daarentegen ontvang je bij KNAB wel een aantal extra`s, waar andere banken apart kosten voor in rekening brengen. De voordelen van een bankrekening bij KNAB zijn als volgt:

Wie kan een rekening openen?

Om een rekening te openen dien je 18 jaar of ouder te zijn. Daarnaast dien je in Nederland te wonen. Een BKR controle wordt niet uitgevoerd, omdat rood staan in principe niet mogelijk is. 

Het is alleen mogelijk om op een specifieke betaalrekening rood te staan, indien je dit compenseert met een saldo op een andere betaalrekening. Omdat er in dat geval wel rente in rekening wordt gebracht over het saldo op de betaalrekening waar je rood staat is dit eigenlijk zinloos en zonde van het geld.

Bankzaken regelen via de app

De app van KNAB blinkt uit in gebruiksgemak. Je kunt overal en altijd al jouw bankzaken regelen via de app.

Mocht je geen gebruik willen maken van de app, dan kan je uiteraard ook gebruik maken van het internet bankieren. Ook het internet bankieren is eenvoudig en overzichtelijk.

50 euro bij openen rekening app

Geen kantorennetwerk

KNAB bezit geen kantorennetwerk. Daardoor is contant geld storten niet mogelijk. Hiervoor dien je gebruik te maken van een andere bankrekening en het vervolgens over te maken naar jouw KNAB plus rekening. Overigens is praktisch elke bank bezig zijn kantorennetwerk in te krimpen.

Mijn ervaringen met KNAB

Persoonlijk heb ik een zakelijke bankrekening bij KNAB. Hier ben ik uitermate tevreden over. Het enige nadeel vind ik persoonlijk, dat zij bij het gebruik van vreemde valuta niet de voordeligste bank zijn. Tegenwoordig is dat echter ook geen probleem meer, omdat ik hiervoor een multi currency rekening bij Wise heb geopend. 

Deze rekening is gratis en biedt de beste wisselkoersen en de laagste transactiekosten. In mijn opinie is een multi currency rekening bij Wise of bij Wirex zowiezo een goed idee om te openen, naast een bankrekening bij een van de grote banken.

De 50 Euro die je ontvangt bij het openen van een rekening, zorgt ervoor dat je als particulier zijnde eigenlijk een jaar lang gratis bankiert. Daarnaast ontvang je dan ook nog eens geheel gratis een creditcard. 

Stap nu over een ontvang 50€ cadeau!

  • 5 bankrekeningen voor één vast bedrag
  • Inclusief gratis creditcard

De voordelen van extra betaalrekeningen

Het openen van de extra betaalrekeningen zorgt ervoor dat je jouw geld goed kan budgetteren. Dit is iets wat ik persoonlijk altijd verstandig vind om te doen. Op die manier voorkom je dat je tegen het einde van de maand zonder geld komt te zitten..

De 50 euro ontvang je één keer per nieuwe klant die overstapt. Heeft bijvoorbeeld jouw partner een bankrekening bij een andere bank en stapt hij of zij ook over? Dan ontvang je beide de 50 Euro cadeau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *